Små massagepistoler

Är du trött på ömma muskler? Oavsett om du upplever effekterna av ett bra träningspass, eller om dina muskler bara är stela av att sitta vid ett skrivbord hela dagen, känner vi alla till den känslan. En massagepistol för slagterapi är det perfekta bärbara alternativet för att hjälpa muskelåterhämtning och lindra smärta, var och när som helst. Det är därför vi har sammanställt den här listan över 6 olika minimassagepistoler på marknaden just nu!
Våra recensioner kommer att inkludera deras för- och nackdelar så att det är lättare för dig att välja vilken som är bäst lämpad för dina behov.

Varför välja en minimassagepistol jämfört med en vanlig massagepistol? En minimassagepistol är en handhållen enhet som ger dig en djup vävnadsmassage. Den är mindre och enklare att använda än en traditionell massagepistol, vilket är anledningen till att den är perfekt för dem med en hektisk livsstil. Eftersom den är mindre är den lättare att hantera och är lättare och lätt att bära i en gymväska eller portfölj. Minimassagepistoler är också bra för att rikta in sig på specifika delar av kroppen, såsom nacke, axlar eller rygg. En större massagepistol i standardstorlek är tyngre, dyrare och kanske inte lika bekväm att använda. De flesta minimassagepistoler kan till och med laddas med en USB Type C-laddare.

Vi har undersökt alla de bästa minimassagepistolerna som finns tillgängliga just nu, och det här är våra toppval:

De sex bästa minimassagepistolerna på marknaden 2022 Innehåll [ dölj ]

1 Varför välja en minimassagepistol jämfört med en vanlig massagepistol? 2 De sex bästa minimassagepistolerna på marknaden 2022 2.1 Ekrin Bantam – Redaktörens val 2022 2.2 Z Smart Mini Massage Gun – Kraftfullaste Mini Massager (FSA-kvalificerad!) 2.3 Theragun Mini – bästa triangulära minimassagepistol 2.4 Addsfit Mini Massage Gun – Lättast 2.5 Hypervolt Go 2.6 Miracle “mini gun”. massagepistol – mest prisvärd 3 fördelar med en mini massagepistol 3.1 Lätt att använda 3.2 Kan användas för att behandla alla större muskelgrupper 3.3 Bärbar och lätt att bära 3.4 Versatile massage 3.5 Bra batteritid 3.6 Tyst 3.7 Prisvärt 4 Potentiella nackdelar med en minimassagepistol 5 Du har sett våra toppval för den bästa minimassagepistolen – nu är det upp till dig! Ekrin Bantam – Redaktörens val 2022 Ekrin Bantam Mini Massage Gun Få 20 % rabatt på Ekrin Bantam med kupongkod HMG20 Denna minimassagepistol är från ett av våra favoritmärken, Ekrin Athletics. En kompakt massagepistol som denna är perfekt för dem som letar efter en djupvävnadsmassage men utan kostnad. Den är förvånansvärt stark och hållbar för sin miniatyrstorlek och fungerar för att behandla alla typer av muskelproblem. Den har 3 hastigheter och kommer med en mängd olika tillbehör, vilket gör den idealisk för att rikta in sig på specifika delar av kroppen. Ekrin Bantam kan användas i hemmet eller kontoret och kommer med ett snyggt resväska.

Batteritid – 6 timmar

4 utbytbara huvuden – Kulhuvud, kulhuvud, platt huvud och runda

3 hastighetsinställningar – 2000-3200 rpm

Vikt – 1,1 lbs

Stall Force – Upp till 35lbs (ganska imponerande för en så liten massagepistol)

Efter att ha undersökt alla minimassagepistoler på marknaden har vi funnit att Ekrin Bantam är en av de mest kraftfulla när det kommer till stallkraft. Den är till och med kraftfullare än Theraguns minimassagepistol och prissatt till endast 149 $ är denna lilla “fickraket” en fantastisk investering. Vi gillar också att den har flera massagehuvuden, till skillnad från några av de andra toppmärken som kommer upp som bara har ett eller två! En av anledningarna till att vi gillar Ekrin Athletics så mycket är att de erbjuder fantastisk kundservice. Alla deras produkter är av högsta kvalitet så du kommer inte bli besviken om du provar denna massageapparat.

Vill du få 20% rabatt? Använd kupongkoden HMG20 och spara 20%

Få 20 % rabatt på Ekrin Bantam här Gå till toppen Z Smart Mini Massage Gun – Kraftfullaste Mini Massager (FSA-kvalificerad!) Z Smart Mini Massage Gun

Precis som Ekrin Bantam får denna lilla men kraftfulla massagepistol fantastiska kundrecensioner, eftersom den också är av högsta kvalitet! Z Smart Mini sticker definitivt ut från resten. Den har en annonserad stallkraft på 60 lbs (högre än någon annan minimassagepistol som listas här) OCH det är också en FSA-godkänd massagepistol . Så om du har några HSA- eller FSA-medel att spendera, kanske du kan använda dem för att köpa detta. Zarifa USA:s produkter är certifierade av FDA som klass I- och klass II-enheter.

Batteritid – 6 timmar

4 utbytbara huvuden – Kulhuvud, kulhuvud, platt huvud och gaffelfäste

5 hastighetsinställningar – 1100-3500 rpm

Vikt – 1,25 lbs

Stall Force – Upp till 60lbs enligt webbplatsen (samma som en fullstor massagepistol)

Liksom alla minimassagepistoler som nämns på den här sidan, är detta den perfekta massageapparaten i fickstorlek för resor eller på språng. Den här är dock särskilt kraftfull – den MEST kraftfulla vi har stött på. Den har en borstlös motor av kommersiell kvalitet med en stoppkraft som konkurrerar med många massagepistoler i full storlek och en amplitud på 12 mm. Och naturligtvis är en extra bonus att du kan köpa med FSA eller HSA.

Den har hela 6 timmars batteritid (som vårt bästa val, Ekrin Bantam) och kan laddas med USB. Om du är en fitnessentusiast eller bara letar efter en massageapparat för djup vävnad som du kan stoppa i din gymväska, handväska eller ficka, kolla definitivt in den här!

Kolla priset för Z-Smart Massage Gun på Amazon Gå till toppen Theragun Mini – bästa triangulära minimassagepistol Theragun minimassageapparat Kolla in Theragun Mini kundrecensioner på Amazon Theragun (tillsammans med Hypervolt) är lätt det mest välkända märket av massageapparaten på marknaden. Med sin toppmassagepistol Theragun Pro kommer in på nästan $600, det är också den dyraste. Men är deras miniversion bra? Till skillnad från de andra “pistolformade” minimassagepistolerna är den här en ergonomisk triangulär form. Den är annorlunda, men lika bekväm som de andra att använda, och den är också perfekt storlek för att passa i en ficka, handväska eller gymväska för enkel portabilitet. Om detta formhandtag tilltalar dig kan detta vara ditt bästa val.

Men för oss, även om den är bra, är den inte riktigt lika kraftfull som Ekin Bantam och Z Smart Mini. Det är också dyrare, men med MINDRE batteritid. Det enda den har är den högsta amplituden (slaglängden) för en minimassagepistol. Det är bara olyckligt att stallkraften inte är helt upp till noll.

Den levereras med ett mjukt fodral och bara det medföljande tillbehöret – standardkulfästet. För priset skulle vi ha förväntat oss några fler fästhuvuden för att ge lite mer valuta för pengarna.

Batteritid – 2,5 timmar

Endast 1 massagehuvud

Hastighetsinställningar – 3 (1750 – 2400 rpm)

Vikt – 1,4 kg

Stall Force – 20lbs

Du kan aldrig utesluta Theragun från någon lista över “bästa massagepistoler”. Therabodys produkter är välgjorda, hållbara och byggda för att hålla. Kvaliteten är definitivt där och du kan inte argumentera med alla 5-stjärniga kundrecensioner. Alla som köper den älskar den.

Men enligt vår åsikt jämför miniutbudet inte riktigt med några av de andra kompakta massagepistolprodukterna som finns tillgängliga. Batteritiden är relativt kort och den kommer bara med ett tillbehör. Med endast 20lbs av stallkraft kommer du inte att få en lika djup massage som några av de andra som listas här. Theragun har dock många fans av märket så detta är fortfarande en mycket populär minimassagepistol och värd att kolla in.

Kolla Theragun Mini-priset på Amazon Gå till toppen Addsfit Mini Massage Gun – Lättast Addsfit Mini Grå Skaffa Addsfit Mini här Med en vikt på bara 360 g eller 0,8 pund är detta den lättaste av alla minimassagepistoler som vi har nämnt här. Vanligtvis är lättare också lika med mindre kraftfull, och det är sant i det här fallet också. Det betyder dock inte att den inte är lämplig – den passar bara inte alla!

Denna minimassagepistol kommer med bara 2 tillbehör – platt och kula (eller tumme). Båda dessa är bra och användbara massagehuvuden, även om jag skulle vilja ha sett en rund också. Topphastigheten är något lägre än de andra (även om inte mycket) och batteritiden är bra. Stallkraft, även om inte den högsta är inte så låg heller för en så lätt massageapparat. Den är faktiskt högre än Theragun Mini! Där den faller ner är dock på amplitud eller slaglängd. Amplituden för denna massageapparat är bara 6 mm vilket inte ger en särskilt djup massage. Det är inte alla som köper dessa minimassagepistoler och letar efter en stark djupmassage.

Batteritid – upp till 8 timmar

Fästhuvuden – 2

3 hastigheter – 1600 – 3000

Produktvikt: 0,8 kg

Stallkraft: 27 lbs

Sammantaget är detta en ganska bra massagepistol för priset (den kostar bara cirka $100). Den är superliten och lätt och har en ganska bra stallkraft så att du kan lägga ett anständigt tryck på dina muskler med den. Den finns också i 2 olika färger – grå och rosa. Med en låg amplitud är den inte avsedd för mer muskulösa användare, men utan tvekan kommer den att ha många fläktar eftersom det är en trevlig massageapparat till ett överkomligt pris.

Klicka här för att kontrollera Addsfit Mini-priset Gå till toppen Hypervolt Go Mini Massage Gun Skaffa Hypervolt Go på Amazon Liksom Therabody har deras toppkonkurrent Hyperice också introducerat en minimassagepistol på marknaden. Känd som Hypervolt Go, denna minimassagepistol är perfekt för dem som vill lindra muskelsmärta och spänningar. Hypervolt Go kommer med två fästen: en stor platt fäste och en spetsig spets (kula) för precisionsarbete på mindre områden som din nacke eller axlar.

Hypervolt Go är en fantastisk massagepistol, med mycket positiva kundrecensioner ( se Amazon ). Liksom Theragun Mini fann vi dock att stallkraften och batteritiden var underväldigande jämfört med Ekrin Bantam och Z Smart Mini.

Batteritid – 2,5 timmar

Massagehuvuden – 2

Antal hastigheter – 3

Vikt – 1,5 lbs (det tyngsta av våra val)

Stall Force – Upp till 25 lbs

Priset är bra och om du vill ha en Hypervolt men föredrar en som är cirka 30 % mindre och lättare än den nya Hypervolt 2 , kolla definitivt in Hypervolt Go mini massagepistol. För en minimassagepistol är specifikationerna ganska genomsnittliga, men Hyperice är ett populärt märke. Den som redan har en Hypervolt och som letar efter en mindre version kommer förmodligen att hoppa på detta. Den är TSA-godkänd också om du vill ta den utomlands när du reser.

Stallkraften på 25lbs och amplituden på 10 mm är ganska bra för en massageapparat av dess storlek, men de kunde ha gett fler massagehuvuden och en fin liten bärväska. Den får massor av bra kundrecensioner från människor som tycker om att använda den, men ta en titt på Amazon.

Klicka här för att kontrollera Hypervolt Go-priset på Amazon Gå till toppen Lifepro DynaMini massagepistol – mest prisvärd Dynamini Massage Gun Kolla priset på DynaMini nu! Denna Lifepro DynaMini är bäst för någon ny som har masserat eller bara letar efter en avslappnande massage snarare än en djupvävnad. Detta beror på att amplituden och stoppkraften på denna minimassagepistol är mycket lägre än resten (amplituden är endast 6 mm och stoppkraften upp till 11 lbs). Detta återspeglas i priset (detta är det billigaste på vår lista).

Den har en liknande hastighet som de andra, men den slår inte djupt in i muskeln som de med högre amplitud. Du kan inte trycka särskilt hårt heller utan att det stannar då stallkraften är låg. Det betyder inte att det inte är en bra produkt – den har faktiskt mestadels 5-stjärniga recensioner (och Lifepro är ett bra varumärke). Det betyder bara att det inte är för alla och om du gillar en bra intensiv djupvävnadsmassage efter ett träningspass, kommer detta inte att slå djupt in i muskeln som andra.

Den drivs av ett uppladdningsbart USB-batteri och har en ergonomisk design för bekväm användning. DynaMini Gun kommer också med en förvaringsväska, så att du kan ta den med dig vart du än går.

Batteritid – 3 timmar

4 massagehuvuden – rund, platt, ryggrad och kula

Hastigheter : 900 – 3200 rpm

Produktvikt – 1,1 lbs

Stall Force – Upp till 11 lbs

Om du letar efter ett sätt att vakna upp stela, ömma muskler eller förbättra blodflödet och rörligheten utan att betala för mycket, prova detta. Det är bara $79,99 med vår kupongkod och det får fantastiska recensioner. Jag tror dock att för alla som letar efter en ordentlig djupvävnadsmassage, kanske du vill gå för ett av våra andra val längre upp på listan.

Kontrollera priset på Amazon för The Lifepro Dynamini Gå till toppen Fördelarna med en mini massagepistol Lätt att använda flicka som använder addsfitMinimassagepistolen är extremt lätt att använda – den har ett grepphandtag och är liten och lätt. Perfekt för en snabb massagesession när du behöver en.

Kan användas för att behandla alla större muskelgrupper Den kan användas på de flesta delar av kroppen, inklusive fötter, huvud, rygg och armar.

Bärbar och lätt att bära Dess kompakta storlek gör att du kan ta den överallt – även om du reser eller campar. Eller bara släng den i din gymväska eller portfölj när du går till gymmet eller jobbet. Den borde till och med få plats i fickan!

Massagepistoler är det perfekta alternativet för att behandla muskelömhet med lite slagterapi på språng. Använd en minipistol för att öka blodflödet och för smärtlindring i vilken muskelgrupp som helst. Smärtande muskler kommer att vara ett minne blott.

Versatile massage Det finns ett antal olika hastigheter för mer intensiv eller lättare massage beroende på vad som känns bäst för dig.

Bra batteritid Om hur lång batteritid en massageapparat har är viktigt för dig är en minimassagepistol ett bra val. Batterierna håller i timmar åt gången, så du behöver inte oroa dig för att vara utan ström! Många minimassagepistoler kan till och med laddas med en USB-laddare ansluten till din bärbara dator.

Tyst Mindre motorer gör att minimassagepistoler är förvånansvärt tysta. Du kan använda en utan att störa människorna runt omkring dig. Oavsett om du är hemma och tittar på TV, på gymmet eller till och med på kontoret kan du ta en kort massage med din mini!

Prisvärd Priset är överkomligt och ett utmärkt val för alla som letar efter en budgetmassagepistol (vanligtvis billigare än en massagepistol i standardstorlek). Det finns många olika märken tillgängliga online att välja mellan och alla är under $200. Våra toppval ovan är 6 av de bästa!

Potentiella nackdelar med en minimassagepistol Den största nackdelen är att vissa inte är lika kraftfulla som en fullstor massagepistol. Topphastigheterna är ofta desamma, men amplituden och stallkraften är vanligtvis (men inte alltid) lägre. Det betyder att om du letar efter en mer intensiv massage, så är detta kanske inte det bästa alternativet för dig. Du kan få en bra massage, men inte lika mycket av en “djup” vävnadsmassage med dessa massageapparater i fickstorlek. De flesta tycker dock att miniversionerna fungerar alldeles utmärkt för deras behov. Det är värt att kolla in kundrecensioner för att se om de är rätt alternativ för dig.6 Bästa Min Message Guns

Du har sett våra toppval för den bästa minimassagepistolen – nu är det upp till dig! Som du kan se ovan är de bästa minimassagepistolerna utformade för att vara små, lätta och lätta att använda. Dessa funktioner gör det lättare för dig att få den lindring från värkande muskler du behöver på bara några minuter om dagen, utan att behöva spendera timmar på din kiropraktor eller massörskontor.

Dessa kompakta och billiga massagepistoler är också ett utmärkt alternativ till en massagepistol i standardstorlek. De är mindre och lättare att kontrollera (billigare också!) . Dessutom är de det perfekta alternativet för alla som letar efter en mer bärbar massagepistol för att resa eller använda på språng. Det enda de saknar är makt. Mindre, lättare motorer = lägre amplitud och mindre stallkraft.

Vårt bästa val, Ekrin Bantam , ÄR kraftfull för sin storlek och är väl värd att kolla in. Dessutom kan du få 20 % rabatt med vår exklusiva kupongkod HMG20 .

Vill du spendera din FSA på en massagepistol? Kolla då in Z Smart Mini från Zarifa USA. Det är också den mest kraftfulla massageapparaten på listan för alla som letar efter en mer intensiv djupvävnadsmassage.

Vi hoppas att denna recension har hjälpt dig att lära dig mer om fördelarna med att äga en av dessa produkter så att du kan hitta en som passar dina behov perfekt. Om du har några frågor om någon av våra bästa minimassagepistoler listade ovan, vänligen kontakta oss!

Copyright