Lifepro Pulse rescension

Lifepro Pulse FX Massage Gun är en av de mest populära massagepistolerna på marknaden 2020. Det här är märket som alla pratar om just nu, och den här slagmassagern får 5-stjärniga recensioner var du än tittar (kolla in några av de kundrecensioner här ). Vi tog oss tid att testa det själva för att ta reda på vad hypen handlar om, och jag tror att du kommer att tycka att följande Pulse FX-recension är intressant. Om du har bråttom eller bara kom hit och letar efter en Pulse FX rabattkod så har vi en:

lifepro puls fx

Lifepro Pulse FX Powerful Rotating Percussion Massage Gun är en hel mun, så låt oss bara hänvisa till den som Pulse FX från och med nu! Från det uppåtgående företaget Lifeprofitness är det faktiskt en av en rad fantastiska massagepistoler som de för närvarande har att erbjuda för muskelbehandling, återhämtning och smärtlindring. De har allt från ett budgetalternativ ( Lifepro Sonic slagmassager ), till en miniversion, till en uppvärmd massagepistol, till Pulse FX – deras mest kraftfulla massageapparat.

Viktiga egenskaper att tänka på vid köp Du kommer inte att vilja plaska ut på en massagepistol utan att överväga funktioner som pris, batteritid, kraft, tillbehör som ingår etc. Följande är (vad vi tror) är de viktigaste aspekterna av ett köp av en slagverksmassage:

Designa och bygga Pulse FX har ett böjt greppvänligt handtag med ergonomisk design som gör det lättare att nå vissa områden som övre delen av ryggen eller någon del av kroppen som behöver behandling. Handtaget är även justerbart med 3 olika vinklar vilket är något som jag tycker är viktigt för att rikta in specifika områden ordentligt.

Den finns i 4 olika färgval – svart, blå & svart, grå & svart och röd & svart. Färgen blå var deras första och är fortfarande förmodligen det mest populära valet. Personligen föredrar jag den helsvarta modellen. Alla ser bra ut dock.

tillgängliga färger

Produktens vikt är bara 2,2 kg vilket är tillräckligt lätt för att vara lätt att använda, samtidigt som den är robust och hållbar.

Ljudnivå En slagpistol kan vara ganska bullrig. Faktum är att de första massageapparaterna som kom på marknaden var riktigt högljudda, till den grad att de var irriterande att använda. Lyckligtvis har tekniken utvecklats allt eftersom tiden har gått, och nu kommer de flesta massagepistoler med en borstlös motor och går på en behaglig ljudnivå.

Pulse FX-motorn går på cirka 60 dB vilket är jämförbart med vanliga samtal. Du kan använda den i samma rum som någon annan (utan att göra dem galna) eller medan du tittar på TV. Den är inte den tystaste på marknaden, men den ÄR måttlig till tyst. Det är ungefär samma ljudnivå som alla slagmassager med samma kraft. Mindre kraftfulla modeller kan vara något tystare, men personligen tycker jag att kraften är viktigare!

Kraft När det kommer till styrka och intensitet är denna slagmassager med de bästa. Många jämför den med Theragun, som har en kraftfullt hög stallkraft, hastighet och amplitud. Lifepro Pulse FX har faktiskt en HÖGRE stoppkraft på 66 lbs (mot Theraguns 60 lbs), en högre hastighet (3200 RPM) och samma 16 mm amplitud. Det betyder dock inte att det bara är för idrottare! Vi behöver alla lite muskelbehandling vid ett eller annat tillfälle, även de som är stillasittande.

Det finns 3 olika hastigheter upp till 3200 RPM. Jag tyckte att mitthastigheten var mer än tillräcklig, men om du har tätare muskler (eller allvarligare muskelproblem) kanske du kan hitta högintensiv massage från topphastigheten till hjälp. Med den höga amplituden på 16 mm slår den verkligen djupt in i musklerna, vilket är bra för att påskynda återhämtningen efter hårda träningspass eller släppa muskelknutor.

Batteri Batteritid är en viktig egenskap hos alla elektriska föremål, men den goda nyheten är att detta inte är som din telefon eller bärbara dator (som du förmodligen måste ladda varje dag). Batteritiden för Pulsefx annonseras som 3-7 timmar. Det skulle förmodligen vara 3 timmar vid den högsta inställningen, eller 7 timmar vid den lägsta inställningen. De flesta användare kommer sannolikt att använda låg- eller medelinställningen för det mesta, så du kommer förmodligen att få cirka 5 timmar per laddning. Du behöver bara använda enheten i cirka 10 minuter per session, så du kommer att få mycket användning innan du faktiskt måste ladda den igen. Du kanske bara behöver ladda den en gång i månaden!

Garanti En sak som sticker ut med denna massagepistol framför allt är att den kommer med en oslagbar livstidsgaranti. För att utnyttja detta MÅSTE du se till att köpa från en auktoriserad återförsäljare eller den officiella Lifepro-webbplatsen . Det är dock ett seriöst förtroende som företaget har för sin produkt! Den genomsnittliga garantin för en massagepistol är bara 1-2 år. Faktum är att allt över ett år brukar anses vara bra.

Vad ingår Tillsammans med din Lifepro massagepistol, bruksanvisning och laddare ingår även en väska som passar till massageapparaten och massagehuvudena.

Det finns 4 massagehuvudtillbehör och var och en har sin egen funktion:

Rund – har en mer skonsam påverkan på musklerna och är bra för att använda före eller efter träning för att värma upp eller minska ömhet Spinal – bra för att behandla ryggen och runt ryggraden Platt – passar de flesta delar av kroppen, ger en bra djupmassage Kula – rea för att släppa muskelknutor och behandla specifika områden. Slutligen kommer denna produkt med ett gratis laddningsställ (inga av de andra toppmärkena som vi har granskat erbjuder detta).

PulseFX För- och nackdelar Fördelar Lika kraftfulla som massageapparater av professionell kvalitet som Theragun En oslagbar livstidsgaranti Mycket imponerande batteritid på upp till 7 timmar (beroende på vilken nivå du använder) Utmärkt livstids kundsupport Gratis bärväska + laddningsställ ingår i ditt köp Nackdelar Inte för dig som letar efter en avslappnande massage – den här modellen är för dig som letar efter en högintensiv djupvävnadsmassage för återhämtning och smärtlindring. Om du föredrar en mindre kraftfull massagepistol rekommenderar vi Ekrin B37 – ett annat av våra toppval. De skickar för närvarande endast till USA Så är Pulse FX värt investeringen? Skulle vi köpa Lifepro Pulse FX igen? Svaret är ett rungande ja. Även om det finns många fantastiska massagepistoler på marknaden, erbjuder detta verkligen allt du kan tänkas önska i en massageapparat.

Kraft, mångsidighet och hållbarhet, ett pris som konkurrerar med alla dess främsta konkurrenter, och livstidssupport och garanti . Kolla upp! Den medföljande gratis bärväskan och laddningsstället är en extra bonus (andra märken gör att du betalar för dessa!). Du kan inte bli mycket bättre än så.

Detta är verkligen en utmärkt investering och kommer att gynna dig i många år framöver. Det skulle också vara en utmärkt present till en vän eller familjemedlem. Oavsett om du är en idrottare, en professionell (fysio eller kiropraktor etc), en fitnessentusiast, någon som upplever ryggsmärtor eller bara någon som gillar en bra massage, är detta ett utmärkt val för alla.

Var man kan köpa Det finns bara två ställen vi rekommenderar att du köper från – Amazon (Lifepro Outlet är den enda auktoriserade återförsäljaren) och på den officiella Lifeprofitness-webbplatsen. Om du köper från den officiella webbplatsen kan du få 10 % rabatt med vår exklusiva kupongkod EXTRA30 , GRATIS frakt och livstidsgaranti.

lifepro puls fx

Vi har gjort forskningen och det finns ingen massagepistol där ute som är så kraftfull, men till ett så överkomligt pris. Det gör Pulsefx, enligt vår mening, till den mest prisvärda massageapparaten 2020.

FAQ Vad är en slagmassagepistol? Detta är en slagterapiapparat, ofta i form av en pistol, som kan användas för att administrera slag- eller vibrationsterapi till musklerna. När massagehuvudet roterar eller oscillerar i hastighet, levererar det snabba tryckskurar djupt in i kroppens muskelvävnad. Denna djupa vävnadsmassageterapi kan ge stor smärtlindring och återhämtning för musklerna, särskilt efter träning. Dessa massageapparater är populära bland både idrottare och vanliga användare, eftersom alla kan använda en och få fördelarna med en professionell massage inom några minuter. De flesta kommer med en rad olika tillbehör för att behandla olika delar av kroppen.

Vilken är den bästa massagepistolen på marknaden? Vi kan inte säga att det bara finns EN “bästa” massageapparat eftersom olika användare vill ha olika funktioner. Det bästa för dina muskler kanske inte är det bästa för någon annan. Om du vill ha en kraftfull massageapparat (som Theragun Pro) men utan den galet höga prislappen, då ÄR Lifepro Pulse FX Massage Gun den bästa vi har hittat.

Varför rekommenderar vi detta framför Kraftgun? Vi har granskat Kraftgun och även om själva produkten är bra har företaget haft stora problem med lagerbrist och kundservice. Den nuvarande leveranstiden är 7-9 veckor och har varit det i månader nu – definitivt INTE idealiskt. Att rekommendera Lifepro Pulse FX var en no brainer för oss eftersom a) det är den bättre produkten, och b) de skickas omedelbart.

Copyright