Sonic massagepistol

Sonic Handheld Percussion Massage Gun är designad för att behandla dessa muskuloskeletala komplikationer som ömma vävnader och påfrestningar. Denna djupa och kraftfulla massageapparat från LifePro Fitness använder sig av en kraftfull borstlös motor och 5 olika huvuden för att ge läkande och smärtlindrande slag till trötta och ömma muskler. Den är designad för idrottare, träningsfantaster och alla som vill spela en aktiv roll i sin återhämtning från muskelproblem. Men som en av de mer prisvärda massagepistolerna på marknaden , är den verkligen tillräckligt bra för att leverera fördelarna med sina dyrare motsvarigheter? I denna Liferpro Sonic-recension av slagmassagepistoler ska vi ta en närmare titt, men om du föredrar en video kolla in den här unboxningen som visar dig vad du får och hur det fungerar:

Få specialerbjudande: 10% rabatt – Använd kupongkod: EXTRA10

Huvuddragen hos Lifepro Sonic handhållen massagepistol 5 utbytbara huvuden En gaffelhuvud (även känd som ryggradsmassagehuvudet) för att lossa de spända ryggmusklerna och få flexibilitet. Det andra är ett platt huvud som är lämpligt för djupvävnadsmassage – bra för områden som behöver lite extra hjälp! Den tredje är ett kulhuvud för att massera dessa muskelknutor, triggerpunkter och leder. Det fjärde är det runda huvudet som är användbart efter träning för snabb återhämtning och för att minska vävnadsömhet efter träning (detta är vanligtvis det mest populära) Till sist finns det ett andra kulhuvud med en något annorlunda form för olika leder. lifepro Sonic Handheld Percussion Massage Gun

5 nivåer av intensitet En låg nivå på 1200 (rpm) varv per minut En måttlig nivå på 1 800 rpm En stark nivå på 2 400 rpm Intensiva 3000 rpm Kraftfulla 3 600 rpm Variationen av hastigheter gör att du enkelt kan välja den nivå som passar dina behov bäst beroende på din återhämtningsrutin.

55-75 decibel ljud Ljud är alltid värt att nämna i någon recension av massagepistoler eftersom vissa av dessa slagverksmassager kan vara VÄLDIGT höga (störande högt för vissa människor). Försäljningssidan beskriver det som “viska tyst” – kanske är “viska” inte det bästa ordet för att beskriva en massagepistol dock. Det är inte det tystaste på marknaden , men det är tillräckligt tyst.

Vad kan du förvänta dig av Sonic Handheld Percussion Massage Gun? Djupvävnadsmassage Lifepro Sonic Massage Gun kan ge vågor av avslappning och lättnad för aktiv återhämtning och uppvärmning före träning. Med en kraftfull motor, utbytbara huvuden och 5 intensitetsnivåer kan du rikta dig mot alla muskuloskeletala problem i vilken hastighet som helst.

Även om professionell hjälp ofta är trevligt när det kommer till frågor som har med hälsa att göra, kan det vara kostnadseffektivt att lära sig ta hand om vissa problem själv i längden. Det betyder att när det kommer till dessa triggerpunkter och muskelproblem kan du hjälpa dig själv med en slagmassagepistol.

LifePro Fitness Sonic Percussion Massager är en stapelvara bland hälsoguruer, professionella idrottare, läkare och tränare. När massage införlivas i före och efter träning kan det leda till förbättrad prestation. recension av lifepro sonic massagepistol En tyst och bärbar enhet Med ett uppladdningsbart litiumjonbatteri, ett bekvämt grepp för handhållna operationer och en bärbar formfaktor kan du bära den soniska slagmassagepistolen till ditt gym eller din idrottsklubb.

Men det är inte allt som gör den lämpad för massageterapi på språng. Den använder sig också av en borstlös motor för tyst drift. Ljudet kan sjunka så lågt som 55 decibel och max ut till 75 decibel när du är bekväm i ditt hem.

Lätt att använda Ny på att använda en handhållen massageapparat ? Oroa dig inte. Lifepro Sonic handhållen slagverksmassageapparat har en Ready, Set, Pro, snabbstartsguide som gör varje operation till en plätt. Du behöver inga komplicerade manualer. På/av-knappen är placerad på LED-panelen medan åtkomst till hastighetskontrollen i 5 nivåer är från vibrationsknappen bara en fingertopp bort från grippunkten.

Fem utbytbara massagehuvuden plus 5 intensitetsnivåer Som du kan se från vår recension av sonic handhållen slagmassagepistol, får du inte bara välja den hastighet som passar dina behov. Du kan också byta massagehuvudet för att exakt rikta in sig på kroppsdelar och ömma ställen. Dess kraftiga konstruktion säkerställer att den förblir stabil när du införlivar olika hastigheter i din återhämtningsrutinmassage -20Hz hastighet till 30Hz, 35Hz, 40Hz och den kraftfulla 45Hz.

Oavsett om det bara är en massage innan du tränar för att stryka ut kinky muskler eller en triggerpunktsmassage för lindring av muskelknutor, ledsmärta och myofascial släppning, har den soniska slagmassagepistolen din rygg.

PENGAR TILLBAKA GARANTI LIVSTID GARANTI + Guiding Angels LifePro vet att alla inte kan ponny för en personlig tränare. Därför inkluderar Sonic massagepistolpaketet realtidssupport från ett team av experter som kallas Guiding Angels. Dessutom kan du komma åt deras onlinevideobibliotek fritt. Men om det inte är allt, täcks du av en livstidsgaranti plus 100 % pengarna-tillbaka-garanti i händelse av en felaktig enhet.

Få specialerbjudande: 10% rabatt – Använd kupongkod: EXTRA10

Fördelarna med Lifepro Sonic Percussion Massage pistol LifeProFitness Sonic massagepistol är designad för dem som vill ta sig över utmaningar och ta itu med dessa muskuloskeletala problem direkt. Detta riktade tillvägagångssätt för kondition och återhämtning av vävnad utnyttjar kroppens latenta kraft att reparera och läka sig själv.

Förmånerna inkluderar:

Fungerar utmärkt för att föryngra värkande muskler och de ömma vävnaderna. Kraftfull motor med justerbar hastighet plus utbytbara massagehuvuden gör det enkelt att rikta in sig på ömma ställen och leverera djupt genomträngande vågor av avslappning. Ökar atletisk prestation genom att stryka ut spända muskler under förträningspass och påskynda återhämtningen efter intensiva fysiska rutiner. Förbättrar vardagsrörlighet och flexibilitet med triggerpunktsmassage Minska muskelspänningar, lindra ledvärk, ömma muskler, myofascial smärta och muskelknutor.Sonic handhållen slagmassagepistol – massageapparat för djup vävnad för ömma muskler och stelhet – Tyst, 5 hastigheter högintensiv vibration – Snabbuppladdningsbar enhet – Innehåller 5 massagehuvuden (blå) Vad kunderna säger Fungerar utmärkt – grym pistol

En recensent som är maratonlöpare och experttränare säger att med denna massagepistol får du valuta för pengarna. Det är lämpligt för självbehandlad massagebehandling när du inte har tid eller pengar att anlita en personlig tränare. Batteriet håller bra för bärbara kiropraktiska massagebehandlingar.

Min fascia är otroligt glad!

Detta sa en 27-årig löpare och vandrare som värdesätter att vara vältränad. Sonic Percussion-massagepistolen har hjälpt till med knasiga fotproblem som plantar fasciit. Genom att använda massagepistolen i cirka 2 minuter på varje del av underkroppen förbättras flexibiliteten och rörligheten samtidigt som smärtan avvärras.

Slutsats – Är det värt investeringen? Med utbytbara massagehuvuden och 5 nivåer av höghastighets intensiva vibrationer, är Lifepro Sonic slagmassager väl utrustad för att göra vad den säger. Det kan föryngra ömma vävnader, inducera avslappning och stryka ut de kinky vävnaderna för att öka atletisk prestation mycket effektivt. Dessutom, med utmärkt kundsupport i realtid, har LifeProFitness säkerställt att du får verkligt värde för pengarna.

Om enheten inte passar dina behov kan du returnera den inom 30 dagar och be om pengarna tillbaka. Jag är ganska säker på att du inte kommer att göra det – när du väl har vant dig vid att använda en massagepistol kommer du inte att veta hur du levde utan en! Oavsett om du är en gymkanin eller en icke-motionär, får vi inte alla muskelvärk och smärtor då och då? Dessa handhållna massageapparater är verkligen mycket effektiva för att behandla muskelproblem och ge smärtlindring.

Klicka på knappen för att kolla in den på den officiella hemsidan:

Få specialerbjudande: 10% rabatt – Använd kupongkod: EXTRA10

För fler av de bästa massagepistolerna 2022 klicka här

Eller för våra bästa minimassagepistolval klicka här

Copyright